Få overblikket over alle vores uddannelser

Alle vores uddannelser er godkendt hos FDZ og de andre zoneterapeutforeninger i Danmark, og giver derfor RAB-point, med mindre andet er nævnt.

Ønsker du at vide om en uddannelse giver RAB-point til din RAB-godkendelse som akupunktør, massør, kinesiolog eller andet, er du velkommen til at kontakte os.

Zoneterapeut

Kort om zoneterapeutuddannelsen:

Det er skolens primære formål at uddanne zoneterapeuter på et højt fagligt og etisk niveau. Det er vigtigt for os, at du står stærkt både fagligt og til at møde de udfordringer der er ved at være selvstændig. Uddannelsen er Danmarks mest omfattende og overstiger langt kravene fra FDZ – Forenede Danske Zoneterapeuter, samt kravene til RAB – Registreringsloven for Alternative Behandlere. Som den eneste skole i Danmark er “Muskulær Zoneterapeut” en del af vores uddannelse. Når du er færdiguddannet kan du søge om at blive ‘Zoneterapeut RAB’ – det vil sige Registreret Alternativ Behandler. Titlen er beskyttet og indebærer at du kan lave aftale med Sygeforsikringen Danmark, som yder tilskud til behandling med zoneterapi. Uddannelsen giver dig selvfølgelig også mulighed for at blive FDZ-Zoneterapeut.

Hvad er prisen?

Zoneterapeutuddannelsen

74.000,-

Akumassør

Kort om Akumassør:

En overbygning for dig som er feks zoneterapeut, akupunktør eller massør, og gerne vil udvide dine muligheder for smertebehandling af muskler og led ud fra den kinesiske forståelse af kroppen (TKM).
Dér hvor denne efteruddannelse skiller sig ud fra andre massøruddannelser er, at vi fokuserer på det hele menneske. Uafklarede følelser, dybere ubalancer, uhensigtsmæssig kost, kulde/varme mm.
En spændt muskel er ikke “bare” en spændt muskel, men kan være et signal fra en dybere ubalance. Feks. kan en anspændt lænd sagtens hænge sammen med en forstoppelse og en problematisk fordøjelse. Lær at mærke de enkelte spændinger, hvad de betyder og hvordan du afbalancerer dem.

Hvad er prisen?

Akumassør

DKK 16.950,-

TankeFeltTerapeut - TFT

Kort om TFT-uddannelsen:

TankeFeltTerapi er en metode hvor meridianer og akupunkturpunkter 'tappes på' og bruges til at bearbejde følelser og oplevelser på en anden måde end man normalt bruger akupunkturpunkterne. En overraskende effektiv og hurtig måde at hjælpe dine klienter og dig selv på.

Et redskab du kan bruge på de klienter hvor følelserne fylder mere end det fysiske. Eller hvor følelserne står i vejen for løsningen af det fysiske problem. Derudover også til klienter der ønsker hjælp til store som små problemer – alt lige fra højdeskræk, eksamensangst til større og dybere problemer. TFT hjælper kort sagt med at blive afklaret i forhold til en ting, en følelse eller en situation. Feks at kunne gå til eksamen med “sommerfugle i maven” i stedet for en lammende angst. TFT er også et fantastisk redskab til egen terapi.
Uddannelsen er opdelt i 4 moduler á 2 dages varighed.

Hvad er prisen?

TankeFeltTerapeut-uddannelsen

DKK 2.800,- pr. modul
9.950,- for alle 4 moduler

Muskulær Zoneterapeut

Kort om Muskulær Zoneterapeut:

Muskulær Zoneterapi er en effektiv, kraftfuld og anderledes måde at udføre zoneterapi på. Metoden er udviklet af Christian Slot - som også underviser i faget her på skolen - og formålet er tildels at kunne behandle de fleste muskulære og ledmæssige lidelser, dels at sætte begrebet balance i højsædet. Med dette menes der både en fysisk og en energetisk balance. Disse er i virkeligheden samhørende, men set i forhold til indlæringen af teknikkerne, er de i første omgang adskilt.

Som Muskulær Zoneterapeut har du specialviden om behandling af muskler, led og rygsøjle og er dermed fuldstændig opdateret indenfor den seneste viden om behandling af diverse lidelser indenfor dette område.

Hvad er prisen?

Muskulær Zoneterapeut

DKK 15.000,-