FAQ

FAQ

FAQ

Få overblikket over de mest hyppige spørgmål. Hvis du ikke finder svar, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

FAQ

Måske ligger svaret på dit spørgsmål her
- ellers ring til os.

Zoneterapi er en teknik, hvor man ved tryk på bestemte områder på fødderne, påvirker et bestemt område på kroppen. Således har du hele kroppen afspejlet på dine fødder – altså næsen har sin egen zone, knæet har sin egen zone, lungerne har sin egen zone osv.

Muskulær zoneterapi er en teknik udviklet af Christian Slot, hvor hver enkelt muskel er zonemæssigt kortlagt og giver derfor mulighed for langt mere effektiv behandling af muskel- og ledlidelser. Del 2 på uddannelsen giver en udvidet forståelse og mulighed for at arbejde med meridianer og de 5 elementer ud fra muskler og dybere ubalancer.

Vi er den eneste skole i Danmark, hvor denne efteruddannelse er en del af zoneterapeut-grunduddannelsen.

En efteruddannelse hvor du lærer massageteknikker, ud fra forståelse af meridianer og de 5 elementer, til bl.a. behandling af muskel- og ledproblematikker. Kort sagt: En anderledes massageteknik, der er mindre fysisk krævende for dig som behandler og langt mere effektiv end traditionel fysiurgisk massage.

Hvis din uddannelsesbaggrund berettiger til merit, så vil de fag du fritages for, selvfølgelig blive fratrukket den samlede pris, således at uddannelsen bliver tilsvarende billigere. Dette vil naturligvis også ændre på ratebetalingen. Mod dokumentation kan der gives merit for deltagelse i undervisning og eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære, såfremt følgende uddannelser er gennemført: Læge, sygeplejerske, jordemoder, plejehjemsassistent, fysioterapeut, ergoterapeut, kiropraktor, tandlæge, radiolog.

Dit Alternativ er placeret i hjertet af Odense lige midt i gågaden. Vestergade 39, 2. sal, 5000 Odense C.

Skolen ligger 700 meter fra banegården.

Kommer du i bil er det nemmest at parkere i Gråbrødre Parkeringshus som ligger få 100 meter fra skolen – se link:

https://goo.gl/maps/tdZVNRLDqBgA386t7

Vælger du at droppe ud af din uddannelse hos os er du forpligtet til at betale de efterfølgende 3 mdr. rater. Dette er baseret på at du har valgt den ratefordeling svarende til uddannelsens længde.

Hvis du bliver syg og er fraværende en enkelt eller 2 undervisningsgange, indhenter du sagtens det tabte efterfølgende. Er det sygdom af længere varighed aftaler vi selvfølgelig om det giver mening, at du tager orlov og fortsætter på næste hold, eller vi indhenter det forsømte med ektra lektielæsning og individuel undervisning.

Bliver du gravid/har født aftaler vi selvfølgelig om det giver mening, at du tager orlov og fortsætter på næste hold, eller vi indhenter det forsømte med ekstra lektielæsning og individuel undervisning.

I zoneterapiundervisningen bruger vi primært 2 bøger: ‘Når Vest møder Øst’ og ‘Muskulær Zoneterapi’. Begge udleveres på uddannelsen.

Uddannelserne betales typisk med 2500,- ved tilmelding og resten fordelt i rater i uddannelsens forløb. Ønsker du at betale hurtigere eller strække betalingen over længere tid, kan individuel ratebetaling kan aftales.

Kurserne betales typisk ved tilmelding.

Nogle uddannelser og kurser har særlige betalingsordninger. Se ved de enkelte.

Kontaktinfo

Kom i kontakt med os

Har du nogen spørgsmål til vores uddannelser og kurser, vil du tilmelde dig eller har du noget helt tredje på hjerte?
Skriv det gerne her i kommentarfeltet, så vender vi tilbage til dig så snart vi har mulighed for det.

E-mail:

claus@ditalternativ.dk

Telefon:

+45 30 23 61 64

Adresse:

Vestergade 39, 2. sal. 5000 Odense C


Send os en mail