Hvem er vi?

Bliv lidt klogere på hvem vi er hos Dit Alternativ.

Om skolen

Dit Alternativ blev etableret i 1994 af Christian Slot og drives i dag af Claus Schultz. Skolen er knyttet til foreningen FDZ – Forenede Danske Zoneterapeuter.

Udover at uddanne zoneterapeuter har skolen også specialiseret sig i efteruddannelse af zoneterapeuter. Kurserne her har fokus på praktisk “her og nu-anvendelighed”.
Claus driver til daglig også klinik og er RAB-registreret behandler indenfor fagområderne akupunktur og zoneterapi. Han er samtidig hovedunderviser på skolen i zoneterapi, massage, muskulær zoneterapi, tankefeltterapi, klinikdrift, kinesisk forståelse mm.

Skolen har desuden samlet en gruppe højt kvalificerede og engagerede undervisere. Alle er kompetente og brænder for deres fag. Bedre bliver det ikke.

Hvordan skiller vi os ud?

Vi hos Dit Alternativ skiller os ud ved at tilbyde den mest omfangsrige zoneterapeutuddannelse i Danmark. Det gør vi da det er vigtigt at du er klædt bedst muligt på til dit fremtidige job som selvstændig zoneterapeut. Ud over den traditionelle zoneterapi lægger vi stor vægt på den "kinesiske" forståelse af kroppen og har specialiseret os i behandling af muskler og led. Vi har desuden gjort psykologidelen større, så du opnår en øget viden omkring dig selv og i dit møde med klienten.

Vores ideologi

Bliv zoneterapeut

At tage sig af andre mennesker medfører et stort ansvar. For os er det derfor af allerstørste vigtighed at give dig de mest optimale færdigheder og de bedste redskaber. Vi vægter såvel basis, som nytænkning. Din klient skal være i de bedste hænder og du skal føle dig tryg ved din viden og din kunnen.

Målet for skolen

At tage sig af andre mennesker, medfører et stort ansvar. For os er det derfor af allerstørste vigtighed at give dig de mest optimale færdigheder og de bedste redskaber. Vi vægter såvel basis, som nytænkning. Din klient skal være i de bedste hænder og du skal føle dig tryg ved din viden og din kunnen.

Dine undervisere

Mød os

Fælles for alle undervisere her på skolen er at hver og én af dem brænder for deres felt og er både kompetente og engagerede i deres undervisning.

Claus Schultz

Claus Schultz

Ejer, daglig leder og underviser på Zoneterapeutuddannelsen, Akumassør og TankeFeltTerapeutuddannelsen

Claus har haft klinik siden 1996. Han er uddannet indenfor såvel zoneterapi, muskulær zoneterapi, massage og akupunktur. Fra 2004 blev han, sammen med Christian Slot medejer af skolen, frem til marts 2019, hvor han blev eneejer.
Ud over at være underviser på zoneterapeutuddannelsen underviser han også på uddannelserne Akumassør og TankeFeltTerapeut. Claus afholder desuden efteruddannelse indenfor flere specialer og benyttes også som censor på andre skoler.

Instruktøruddannet i zoneterapi 2002 – 2004. Voksen Pædagogisk Kursus afsluttet 2004 Leder af Dit Alternativ fra 2005
Er medlem af FDZ og af Praktiserende Akupunktører.

Katrine Ydegaard

Katrine Ydegaard

Underviser i kost, vitaminer og mineraler

Katrine er uddannet biolog fra SDU, zoneterapeut og naturopat ibm. Hun har i mere end 10 år drevet klinik og undervist kommende komplementære behandlere i blandt andet biopati, urtelære, anatomi, fysiologi og sygdomslære. Katrine brænder for kost og ernæring, fordi det er en direkte kommunikationslinje indad til. Det er et emne der favner bredt, og dækker over sociale relationer, genetisk arv, følelser og vane. Ernæring behøver ikke være kompliceret, og det er da også den logiske tilgang til emnet, som præger hendes undervisning. www.solrose.dk og www.nordicwildcrafting.com

Mette Holme

Mette Holme

Underviser i klientpsykologi

Mette er uddannet social-pædagog i 1999. Hun har en psykoterapeutisk uddannelse, hvor hun er certificeret familieterapeut. Mette Har arbejdet på special-skole og som familiebehandler igennem mange år, og er nu selvstændig psykoterapeut med egen klinik. Mette har igennem flere år undervist i angst-håndtering og har en specialviden på det område, men arbejder også med mennesker der er i krise, udfordret af stress, angst, svære familiedynamikker, parforhold, sorg og livskriser. Mette trækker på sine erfaringer og gør undervisningen levende og spændende ved at inddrage fortællinger. Det er rollen som terapeut og viden omkring psykologi og hvordan de spiller ind i mødet med mennesker, som Mette har fokus på i sin undervisning. Det er samtaleteknikker samt viden og kendskab til sig selv, der er i fokus, for at få en god kontakt til patienterne som zoneterapeut. Mette skaber et trygt og anerkendende undervisningsrum, med nærvær og ny læring, både fagligt og personligt. www.mettelegarthholme.dk

Peter Bøgh Kingstoft Hansen

Peter Bøgh Kingstoft Hansen

Underviser i førstehjælp

Peter har brugt de sidste mere end 20 år i Forsvaret, i kraft af sit virke som idrætsbefalingsmand og uddannelse som lægeeksermineret massør ved IKKC. Dérudover trækker han sine erfaringer fra udsendelser, dagligdagen og fra vagtbranchen, hvor han i mange år har arbejdet med Service og Sikkerhed på steder som Odense Banegårdscenter, Rosengårdscenteret i Odense samt andre steder.

Christian Slot

Christian Slot

Underviser i Muskulær zoneterapi, MZ-meridianterapi og TKM-zoneterapi

Christian har haft klinik i mere end 25 år. Han er uddannet indenfor zoneterapi og indenfor akupunktur, herunder er han blandt andet uddannet i Vietnam. Han er pioner indenfor faget og er kendt som kursusholder i både Danmark og Norge. Han har skrevet flere fagbøger om zoneterapi. Christian er blevet efteruddannet af nogle af de største kapaciteter indenfor zoneterapi og akupunktur. Han stiftede skolen Dit Alternativ i 1994 og er både godkendt som instruktør og som seniorinstruktør.

Læs mere på:

www.christianslot.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kontaktinfo

Kom i kontakt med os

Har du nogen spørgsmål til vores uddannelser og kurser, vil du tilmelde dig eller har du noget helt tredje på hjerte?
Skriv det gerne her i kommentarfeltet, så vender vi tilbage til dig så snart vi har mulighed for det.

E-mail:

claus@ditalternativ.dk

Telefon:

+45 30 23 61 64

Adresse:

Vestergade 39, 2. sal. 5000 Odense C


Send os en mail