Muskulær zoneterapeut uddannelse

Dette uddannelsestilbud er for zoneterapeuter, som er uddannet på andre skoler. Tager du zoneterapeut uddannelsen hos os, er den muskulære del inkluderet.

Bliv klogere på uddannelsen

Hvad er muskulær zoneterapi?

Muskulær Zoneterapi er en effektiv, kraftfuld og anderledes måde at udføre zoneterapi på. Metoden er udviklet af Christian Slot og formålet er tildels at kunne behandle de fleste muskulære og ledmæssige lidelser, dels at sætte begrebet balance i højsædet. Med dette menes der både en fysisk og en energetisk balance. Disse er i virkeligheden samhørende, men set i forhold til indlæringen af teknikkerne, er de i første omgang adskilt.

Som Muskulær Zoneterapeut har du specialviden om behandling af muskler, led og rygsøjle og er dermed fuldstændig opdateret indenfor den seneste viden om behandling af diverse lidelser indenfor dette område.

Muskulær uddannelsen består af 2 moduler

Muskulær zoneterapeut del 1

Her opbygges grundforståelsen, lokaliseringen af de enkelte muskler, hvordan spænding i den enkelte muskelzone registreres og hvordan denne omsættes til behandling. På modul 1 lærer du i princippet at udføre en massage af kroppen via de muskulære zoner på fødderne.

Muskulær zoneterapeut del 2

Her lærer du at se kroppens spændinger som udtryk for ubalance i det energetiske system, og som derfor viser vej til en bedre og mere holdbar behandling.

Datoer for næste opstart i 2022

Del 1 opstart 2022:

15. og 16. september
6. og 7. oktober
28. oktober i 2022

Tidspunkt: 09.00-17.00

Pris: kr. 7.500,-

Del 2 opstart 2023:

2., 3. og 4. februar
2., 3. og 4. marts
21. april i 2023

Tidspunkt: 09.00-17.00

Pris: kr. 7.500,-

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen til Muskulær Zoneterapeut strækker sig over 2 moduler. I alt 85 timer. Ved uddannelsens afslutning vil du modtage et diplom, samt logo til benyttelse i din annoncering.

Din underviser er Christian Slot., som er zoneterapeut, massør og akupunktør. Derudover er han forfatter til flere bøger om zoneterapeutisk behandling.

muskulær zoneterapi uddannelse
muskulær zoneterapi kursus

Indhold

- Muskelzonerne på fødderne inklusiv de organrelaterede muskler.
- Træning i diagnosticering af muskelspændinger og myoser.
- Behandling af muskelproblemer.
- Musklernes psykiske indhold.
- Veje til hurtig afspændelse af muskler.
- Korsbenslåsning, bækkenløsning, iskias, benlængdeforskel, hoftesmerter, diskusprolaps, ledfiksering, forrykkede hvirvler, brystsmerter, nakkehold, skuldersmerter, tennisalbue m.m.

Modulet består af 40 lektioner. Dette kursus gennemgår diagnose og behandling via fødderne. Du lærer at diagnosticere og behandle alt fra fastlåste hvirvler, korsbenslåsning m.m. – til spændinger og myoser overalt i kroppen, samt placeringen og behandlingen af diverse muskelzoner. Der indøves desuden teknikker til hurtig afspændelse af diverse muskelgrupper, samt til frigørelse af den eventuelle psykiske spænding i musklen. Bogen Muskulær Zoneterapi udleveres som undervisningsmateriale.

Del 1 tager udgangspunkt i en forståelse af balance forplantet over rygsøjlen og byder på teknikker, der kan afhjælpe mange af de lidelser vi ser på klinikken, som knytter sig til muskler og led. Redskabet tilføjer derfor en meget vigtig del til zoneterapien og dermed også til dine muligheder som zoneterapeut.
På 1. modul får du et redskab, der kan afhjælpe eksempelvis låst sacroiliacaled, iskias, diverse andre ryglidelser, facetsyndrom, spændinger mellem skulderbladene, smerter i skuldre, bevægelsesindskrænkethed i samme, nakkesmerter, smerter fra nakke til skulder/arm, hovedpiner, kæbespændinger og meget mere.

På modul 2 tilføjes redskabet den kinesiske forståelse, hvilket åbner op for helt andre muligheder for at kunne behandle lidelserne og dermed skabe mere permanente resultater. I denne del ses muskel- og ledlidelserne som et symptom på den enkeltes ubalance og man opnår derfor at behandle hele mennesket med fokus på smertetilstandene.
Uddannelsen udvikler sig løbene (se MZ-meridianterapi) og der vil af samme årsag blive tilbudt kurser med fokus på specialområder herunder kæbe/bid, skulder og hofte, TKM-zoneterapi m.m.

Prisen

Hvad er prisen for del 1?

Muskulær zoneterapeut del 1 pris

DKK 7.500,-
Kan deles i to
Pris for 40 lektioner

Hvad er prisen for del 2?

Muskulær zoneterapeut del 2 pris

DKK 7.500,-
Kan deles i to
Pris for 45 lektioner

Kontaktinfo

Kom i kontakt med os

Har du nogen spørgsmål til vores uddannelser og kurser eller vil du tilmelde dig ét af dem?
Skriv det her i kommentarfeltet, så vender vi tilbage til dig.

E-mail:

claus@ditalternativ.dk

Telefon:

+45 30 23 61 64

Adresse:

Vestergade 39, 2. sal. 5000 Odense.Send os en mail